Summer shows

Some of the Firebird themed artworks have flown to Maila Talvio -salong in Hartola, central Finland. The summer exhibition opens on 8th of June, and the assembly presents paintings, sculpture -and glass- from several artists.

Summer exhibition at Maila Talvio – salong 9.6.-21.8.2016

Koskipääntie 4, 19600 Hartola

Open Tue-Fri 11-18, Sat-Sun 

Meanwhile there’s some pretty hot stuff to be seen at Nuutajärvi, as Peep show – other realities – summer exhibition is also running. Next week I’ll be having too much fun and excitement as I’m traveling to Corning N.Y. and Glass Art Society’s annual conference. Sure to be inspired!


Tulintu teoksia on lennähtänyt Hartolaan, sillä ensi viikolla 8.6. aukeaa Maila Talvio -salongin taiteen kesänäyttely. Useamman taiteilijan kattauksessa on nähtävillä maalauksia, veistoksia -ja lasia.

Nuutajärven kesänäyttely rullaa myös elokuulle asti, joten tässä kesä-Suomen matkaajille käyntikohteita. Mutta oikeasti nyt jänskättää Ameriikan matka, pian on nimittäin Corningissa, Yhdysvalloissa lasitaiteen suur-tapahtuma Glass Art Societyn konferenssi. Sinne on tarkoitus mennä ihmettelemään ja inspitoitumaan.

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s