Peep show in Nuutajärvi 28.5.-14.8.2016!

Oh dear, Nuutajärvi summer exhibition is just around the corner! This year the exhibition is titled Peep show! The artworks are shown in a box – where you need to peak in – and be surprised… The exhibition opens 28.5.2016 at 3pm in old factory building (Vanhan Hytin halli) and it will run until 14.8.2016. So proud to be among the artists at the famous glass village!

More info: www.nuutajärvi.fi


Lauantaina 28.5. aukeaa Nuutajärven Lasikylän kesänäyttely! Jänskättää olla mukana ja päräyttäviä töitä tuloillaan. Peep show – Toinen todellisuus näyttely rullaa 14.8.2016 asti, joten kesällä tervetuloa Lasikylälle tutustumaan.

Otherwise I’ve been hanging around much in Riihimäki.  My new artworks have been made at Mafka&Alakoski glass studio, at the premises of old Riihimäki glass factory. If you are visiting the Finnish Glass Museum nearby (the new Accident exhibition is superb) be sure to visit also the glass studios in old factory milieu.


Muuten on tullut hengattua Riihimäellä. On niin hienoa, että uusia teoksia on puhallettu henkiin Mafka&Alakosken hytissä. Hyttikorttelin pajoihin kannattaa ehdottomasti mennä tutustumaan.

 Here’s a close-up of one of the new pieces of this spring, more pics coming up!

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s