Herkkyyskausi

 

Herkkyyskausi -exhibition poster, art by Katri Heinänen

Voipaalan taidekeskuksen Herkkyyskausi -näyttely on auki 5.11. asti. Näyttelyssä on teoksia Carita Ahlqvistilta, Ella Varviolta, Katri Heinäseltä, Sampsa Indréniltä ja Leena Illukkalta -esillä on monenkirjavia tekniikoita ja materiaaleja, pellavasta tussipiirrokseen ja lasista kirjontaan. Taidekeskus Sääksmäellä on auki ti-pe 11-17, la-su 12-18. Tervetuloa!

Herkkyyskausi is Voipaala Art Center’s fall exhibition, displaying interesting variety of different materials and techniques from a bunch of artists: Artists: Carita Ahlqvist, Ella Varvio, Katri Heinänen, Sampsa Indrén, Leena Illukka. The exhibition is open until 5.11.

Voipaala manor house, now a place for art exhibitions, Sääksmäki, Finland

Also worth of visiting is the historic hill fortress of Rapola, just beside Voipaala art center. The hill itself has been formed during ice age, and it was turned into fortress in Viking Age or even earlier… So if you’re into hiking, history and arts, definetaly recommend visiting Voipaala Art Center and Rapola hill fort. Here’s a view from the hill:

 

Uskomuspuu / Sacred Tree 2017

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s